Denne danske by scorer flest lotto-gevinster

Denne danske by scorer flest lotto-gevinster

image title: 
Foto: 3dfoto/123rf.com
Den heldige lotto-spiller startede ud med at have vundet beskedne 37 kroner på sit Plus-abonnement hos Danske Spil, men i lørdagens ekstratrækning blandt de præmiegivende rækker, scorede lotte-spilleren en gevinst på en million danske kroner.
 
Dette skriver Danske Spil i en pressemeddelelse, skriver BT.
 
Dermed blev den heldige lotto-millionær den femte i rækken af millionærer fra Esbjerg, der har haft heldet med sig hos Danske Spil i 2016.
 
Allerede i januar kunne tre personer fra Esbjerg hæve milliongevinster. En vandt fem millioner kroner på et Quick-skrabelod, en anden vandt næsten seks millioner kroner på en Lynlotto-seddel og sidst vandt en esbjergenser på samme måde som weekendens heldige vinder - nemlig ekstralodtrækningen på en million kroner.
 
LÆS OGSÅ: Faktaboks om køn skaber heftig debat

I slutningen af april blev den fjerde lotto-millionær i Esbjerg fundet, som vandt en million på en kupon købt i byens Føtex, og midt i juni scorede et ægtepar den største gevinst på hele 11.155.774 kroner.
 
”Vi tjekkede tallene. Og det var vores tal, kunne vi se. Jeg tog det egentlig stille og roligt, men min kone blev helt rundt på gulvet,” sagde den anonyme vinder ved den lejlighed.
 
Kunne du overveje at prøve lykken i Esbjerg?

BT 
Tags: