Denne hemmelighed vil Geggo aldrig ud med

Denne hemmelighed vil Geggo aldrig ud med

image title: 
Foto: TV3/MTG Danmark

Hun er kendt for et af de mest populære programmer i Danmark, og ’Bryggen’-stjernen Stephanie ’Geggo’ Christiansen bliver fulgt af mange danskere.

Eftersom det er tydeligt at se i programmet, at Stephanie godt kan lide flotte og dyre ting, er det måske forståeligt, at nogen er nysgerrige på, hvor meget hun rent faktisk tjener. Det svarer hun nu på i et indlæg på sin blog.

”Det der med penge, er der rigtig mange, der spørger ind til. Jeg mener, at økonomi er en forholdsvis privat sag – også selvom jeg har valgt at være en offentlig person. Folk må gerne spørge ind til det, men jeg svarer kun på de ting, jeg føler for. Folk må hjertens gerne spørge om alverdens ting, de kan bare ikke forvente et svar altid. Heldigvis respekterer langt de fleste også dette,” skriver hun ifølge Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ’Pretty Woman’ laves til musical

”Jeg har læst mig frem til alverdens gætterier på, hvad jeg tjener, og jeg smiler lidt. For ingen ved det – jeg har aldrig offentliggjort det. Det kommer jeg heller aldrig til. Jeg sætter en stor ære i at tjene mine egne penge. Jeg trækker også på smilebåndet, når folk skriver til mig: 'Det, du har købt, det har TV3 jo betalt',” forklarer hun og fortsætter:

”Men nej, det har TV3 ikke. Det har jeg selv. Jeg er stolt af at være rustet til livet, og jeg er min mor dybt taknemmelig for at have lært mig at klare mig selv – og samtidig altid være der for mig. Jeg har ikke været pakket ind i vat, ej heller har jeg nogensinde manglet kærlighed eller omsorg.”

Så der har vi det altså. Svaret. Til gengæld finder vi højst sandsynligt aldrig ud af, hvad Geggo egentlig tjener.

Kan du forstå, at Geggo ikke vil ud med, hvor meget hun tjener?

Realityportalen
 


Tags: