Denne kvalitet vægter kvinder højest

Denne kvalitet vægter kvinder højest

image title: 
ammentorp/123rf.com
Hvis en mand ikke lever op til kvindens udseendemæssige standarder, så kan han i det mindste få hende til at grine, og på den måde vinde hendes hjerte.

Dog er det en helt tredje egenskab, som kvinder vil have, når de leder efter en ny potentiel partner, viser et studie fra tidsskriftet Evolutionary Psychology.

LÆS OGSÅ: Mor slår næsten barn ihjel med kys

I undersøgelsen viste man 202 kvinder en lang række billeder af mænd med en tilknyttet beskrivelse. Der var her uoverensstemmelser mellem billede og tekst, da flere flotte mænd fremstod som værende egoistiske.

Det konkluderes i studiet, at de fleste kvinder var mest tilbøjelige til at vælge attraktive mænd, hvis de skulle på one night stands. Men det viser sig, at hvis kvinder skulle vælge en partner til et længerevarende forhold, så var det næstekærlig, der blev vægtet højest – uanset udseendet.

”De mænd, som kun var næstekærlige, ville kvinderne hellere have end mænd, som kun var attraktive - især når det kommer til faste forhold,” skriver forskerne bag undersøgelsen.

Tidligere studier viser dog, at humor er en essentiel del af forholdet, da det udviser intelligens samt at han fremstår som værende mere attraktiv.

Hvilke kvaliteter vægter du højest hos en partner?

Metroexpress
Tags: 
Nøgleord: