Denne kvindes udseende har kostet 800.000 kr.

Denne kvindes udseende har kostet 800.000 kr.

Pixie Fox er 25 år og model, og hun har brugt mere 800.000 danske kroner på at ligne en tegneseriefigur. Hun har indtil videre fået foretaget 15 operationer og fjernet seks ribben.

Pixie kalder sig selv for en levende tegneseriefigur, og hendes talje måler da også kun 35 centimeter. En af hendes forbilleder er blandt andet Jessica Rabbit.

“Folk kommer ofte hen til mig og siger 'Tag det ikke personligt, men du ligner en tegneseriefigur,” siger hun til Daily Mail.

Hun har mere end 70.000 følgere på Instagram og mener selv, at hun er et godt forbillede for sine følgere på de sociale medier.
Ud af de 15 operationer Pixie har fået, har hendes fans betalt fire af dem, mens hun har betalt resten selv. Hun har fået botox, større bryster, større læber, fedtsugninger og et ansigts- og numseløft.

Pixie har ikke i sinde at stoppe med operationerne og har da også allerede planlagt, hvilke hun skal have i 2016. Heriblandt implantater i hofter og numse, øjenvippeimplantater, og så skal der fjernes fedt fra hendes kinder.

“Der er seks milliarder mennesker på denne planet. Hvorfor skulle vi alle sammen se ens ud? Det er kedeligt,” siger Pixie Fox.
 
Den svenske kvinde kalder sig selv for en transformations-kunstner og har dedikeret sit liv projektet

Hvad synes du om Pixies transformering? Er du enig i hendes argument om, at det er kedeligt, hvis vi alle ligner hinanden?

MetroXpress
Tags: