Denne mands forlovede genopstod fra de døde

Denne mands forlovede genopstod fra de døde

image title: 
Foto: Stacy Barnett/123rf.com
En romantisk strandtur endte helt forfærdeligt for et britisk par. Manden, Keith Hughes, blev nemlig så rasende på sin forlovede, Stacey Gwilym, at han angreb og kvalte hende.

Da han troede, hun var død, begravede han hende under et lag af kviste og blade, tog hendes hævekort og bil og stak af.
Bilen kørte han hjem til sin lejlighed, hvor han gik ombord i en flaske vodka, og kørte efterfølgende bilen i smadder. Manden blev derefter anholdt af politiet, selvom han ikke husker det på grund af sin brandert. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Kvinde fik upassende brev fra sin læge 
 
Efter anholdelsen fortalte Keith Hughes politiet, at de aldrig ville finde hans forlovede. Det havde han til gengæld ikke ret i. Politiet kunne nemlig fortælle ham, at Stacey Gwilym ikke længere var begravet, men tværtimod var i live.

Stacey var besvimet, da hendes forlovede tog fat om halsen på hende. Hendes manglende modstand og slappe krop havde formodentlig fået Keith Hughes til at tro, at han havde slået hende ihjel. Derefter gik han angiveligt i panik og forsøgte at skjule hende dybt inde i et buskads, hvor han dækkede hende med kviste og blade, så hans hemmelighed aldrig ville blive afsløret.

Selv husker Stacey Gwilym ikke, hvad der skete under skænderiet. Hun var derfor helt rundt på gulvet, da hun kom til sig selv. Det lykkedes hende dog at komme ud og alarmere politiet.

I sommer havde Stacey Gwilym ellers sagt ja, da Keith Hughes spurgte, om hun ville giftes med ham. Men efter skænderiet kommer det næppe til at ske.

”Det var frygteligt, men jeg vil bare videre med mit liv. Jeg har brug for en helt ny start, uden at han er en del af mit liv,” siger Stacey Gwilym til Daily Mirror.

Keith Hughes er blevet kendt skyldig i mordforsøg og står nu til at skulle tilbringe resten af sit liv i fængsel.

Ville du kunne tilgive en, der havde forsøgt at slå dig ihjel?

B.T.
 
 
Tags: 
Nøgleord: