Denne ting findes i stort set alle byggeprojekter og vedligeholdsopgaver

Denne ting findes i stort set alle byggeprojekter og vedligeholdsopgaver

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Måske tænker man ikke over det, når man går rundt og sådan set bare er sig selv i den almindelige hverdag. For nogle handler det om, at man gerne vil vide mere om forskellige industrier, disse kender nok til det. Men for andre som blot gerne vil gå rundt og være sig selv, er det netop ikke noget, man lægger mærke til.
 
Her taler vi om noget industrielt, så hvis du sidder på kontor eller lignende, er det nok slet ikke noget, du kender til. Omvendt, selvom du er en del af håndværkerbranchen, er det heller ikke sikkert, du ved, at der faktisk findes en hydraulikstation i stort set alle projekter.
 
Hydraulik er utrolig smart til et væld af forskellige opgaver. På trods af dette kommer det nok for mange som et chok, at det er noget som går igen i flere opgaver, projekter og sammenhænge.
 
Men vores verden er baseret på, at vi har behov for ekstern hjælp i form af maskiner og robotter. De fleste af disse løsninger kører på hydraulik, fordi det dermed giver nogle ekstra kræfter og muligheder som vi mennesker ikke altid har. Man kan egentlig sige, at vi mennesker har hjernekapaciteten til at udvikle noget, som gør at vi får noget helt fantastisk, eksempelvis hydraulik, hvilket gør os i stand til at udvikle og lave endnu flere fantastiske ting.
 

Men er det ikke altid sådan, at det vi ser på overfladen, netop kun er overfladen?

I langt de fleste kontekster gør det sig i hvert fald gældende. Om det så er fodbold eller en kaffebar. Ofte ligger der en masse til grund for den ellers simple ting som fodbold. Hele historien om en klub, strategien, stadionet, administrationen, marketingmedarbejderne, billetsalg, rengøring, spillerne, fysioterapeuter og meget meget mere.
 
Analogien er, at i et projekt uanset hvor og hvad det nu end måtte være, så findes der meget mere under toppen af isbjerget. Faktisk findes der ofte en helt verden af ekstra dimser og aspekter, hvilket gør, at verden ikke altid er som vi tror, den er.
 
Heldigvis er dette også noget af det som gør, at vores verden er yderst perfekt og speciel. Om det så er en hydraulikstation eller for den sags skyld en fodbold. Verden er kompliceret, uperfekt og perfekt på samme tid. Vi mennesker er komplekse, fordi vi er del af en kompleks verden.

 
Tags: