Dennis Knudsen deler seng med reality-stjerne

Dennis Knudsen deler seng med reality-stjerne

image title: 
Foto: crackerclips/123rf.com
Kendisfrisøren Dennis Knudsen har over for Ekstra Bladet fortalt, at han har skrottet drømmen om at finde en kvinde, der kan føde ham et barn.

Til trods for, at han har prøvet med seks forskellige kvinder uden held, er det nemlig ikke lykkedes Dennis Knudsen at blive far.

”Det har været en hård proces, men jeg har forliget mig med, at det nok ikke kommer til at ske. Og det fylder ikke så meget, som det har gjort,” afslørede han i et interview med Ekstra Bladet, men gav også udtryk for, at han alligevel ikke har lagt drømmen fuldstændig på hylden.

”Hvis der pludselig opstår en mulighed, kan det da være, at jeg er frisk alligevel. Men jeg er helt klart mindre søgende, end jeg har været. Jeg går ikke på kaffedates med kvinder for at lære dem at kende - det er simpelthen for hårdt.”

Selvom Dennis Knudsen ikke er i et fast forhold, og ikke har været det i flere år, så er der alligevel én mand, han tilbringer mere tid med end andre. I hvert fald, hvis man kigger på hans Instagram, hvor han ofte lægger billeder op med ekskæresten, Nicolai Schwartz, som er kendt for at have deltaget i ’Paradise Hotel’.

Senest under en ferie til Barcelona.

”Der er ikke noget kæresteagtigt. Vi er gode venner, der kan tage i sommerhus sammen og en lille smuttur sammen. Det er en god ven,” forklarer Dennis Knudsen til Ekstra Bladet.

”Vi kan rigtig godt kan lide hinanden, men man skal heller ikke glemme, at Nicolai er meget yngre, end jeg er, så han har et helt liv, han skal ud og have levet. Og det skal han have lov til. Så vi hygger os bare og har det godt sammen,” fortsætter han med at forklare, men fortæller også, at det ikke udelukkende er som venner, de ses.

”Nogle venner kan man jo have 'benefits' (fordele, red.) med. Det siger jeg ikke, men det kan jo ske,” forklarer han med et grin og fortsætter:

”Det er jo socialt samvær, når vi hygger og lader tingene ske. Vi sover i hvert fald i samme seng, selvom vi er venner. Lad os sige det sådan.”

Tror du, at Dennis Knudsen og Nicolai Schwartz ender med at blive kærester?

Ekstra Bladet
 
Tags: