Derfor blev Caroline Wozniacki droppet før brylluppet

Derfor blev Caroline Wozniacki droppet før brylluppet

image title: 
Leonard Zhukovsky/123rf.com

Det skabte stor røre i medierne, da Rory Mcllroy droppede Caroline Wozniacki over telefonen før brylluppet i 2014. Nu fortæller han, hvad der lå til grund for den store beslutning.

Nytårsaften 2014 blomstrede romantikken mellem Caroline og Rory, da golfstjernen friede til hende.

På twitter lagde Caroline et billede ud af det forelskede par, fyrværkeri og en stor diamantring med teksten:

”God nytår alle sammen! Rory og jeg startede 2014 med et brag! … Jeg sagde JA!”

Bryllupsinvitationerne blev sendt ud, og alt virkede perfekt mellem de to forelskede sportsstjerner. Derfor kom det også som et chok for hele sportsverden, da det kom frem, at Rory pludselig havde brudt forlovelsen og gjort det forbi med Wozniacki.

Rory taler nu ud om bruddet og fortæller, at han ikke ønskede at leve jet-setter livet, som de to sportsstjerner begge var en del af.

LÆS OGSÅ: Lotto-millionær kimet ned af håbefulde danskere

”Jeg troede, at det oplagte valg var at være sammen med en, der var i samme position som mig selv. Men det er det ikke. Man kan aldrig undslippe det og vende tilbage til den virkelige verden,” fortæller Rory McIlroy til Irish Independent.

Han indrømmer også, at det ikke var en ordentligt måde at slutte forholdet på, men beskriver at det pludselig gik op for ham, at det var forkert, og han derfor straks greb til handling.

”Der er ikke en rigtig måde at slutte et forhold, der har betydet meget for begge parter. Det var mig, den var gal med. Efter bryllupsinvitationerne var sendt ud, gik det op for mig, at jeg ikke var klar til det ægteskab. Jeg ønsker Caroline al den glæde, som hun fortjener, og takker hende for de gode stunder, som vi har haft sammen,” siger han.

Han er i dag forlovet med Erica Stoll, der netop lever et normalt liv, som han også ønsker.

Caroline fortalte i juni 2016 til det amerikanske magasin Esquire, at hun fortsat er single, hvilket passer hende helt fint, da hun ikke har tid til en kæreste. 

Hvad syntes du om Rorys forklaring? 

Esquire

TV2


Tags: