Derfor er det vigtigt at forkæle sig selv

Derfor er det vigtigt at forkæle sig selv

image title: 
Foto: Aleksandr Smaglov/123rf.com
Det er ikke altid nødvendigt at tage på dyre spaophold for at opleve selvforkælelse. Du kan gøre det for meget mindre, og få lige så meget ud af det.
 
Anne-Mette Michaelsen, der er direktør i Powerkvinderne og forfatter til bogen ’Pæne piger kommer i himlen – kloge kvinder vælger selv’, og Lene Hansson, som er kostvejleder, forfatter og ejer af et wellnesscenter, har i samarbejde med Femina udarbejdet fem råd til, hvordan du tager dig tid til selvforkælelse:
 
1. Sæt kryds i kalenderen
Vælg en dag, hvor du beslutter dig for at forkæle dig selv. Skriv det ind i din kalender, og tænkt på tidspunktet som en vigtig aftale, som ikke kan aflyses eller udskydes.
 
2. Lær at sige nej
Du skal lære, at det er okay at sige fra, og dette gælder overfor alle - både mand, børn, veninder og arbejdsgiver. Og husk på ikke at lade pligterne vokse dig over hovedet.
 
LÆS OGSÅ: Derfor er engangsknald upopulært blandt kvinder
 
3. Tag et bad eller læs en bog
Selvforkælelse kan betyde mange ting, og mange forbinder det med dyre skønhedsbehandlinger, men langt mindre kan gøre det. Så tag et glas vin og læs en god bog, tag et varmt bad, forkæl dig selv med en skål is, eller gå en tur i den friske luft. Gør det som gør dig allermest glad.
 
4. Sov godt
Det glæder ikke nogen, at du er træt og udkørt, så sørg få at få din skønhedssøvn. Hvis du har små børn, så lad din mand, bedsteforældre eller en god veninde passe dem, så du kan få indhentet noget af den forsømte søvn.
 
5. Giv dig selv fredag
Vælg en dag og træk stikket ud en gang imellem, og lad dig ikke forstyrre af telefonen, mail eller andre kommunikationsmidler.
 
Tager du tid nok til dig selv?
 
MSN
Tags: