Derfor er din partner utro

Derfor er din partner utro

image title: 
Fabiana Ponzi/123rf.com
Hvis du har været udsat for utroskab, så bør du måske være ekstra opmærksom på dette.

Et amerikansk studie kæder uærlighed sammen med hjernes funktion, hvilket kan forklare, hvorfor nogle mennesker er deres kærester utro, skriver Elite Daily.

Flere forskere bag undersøgelsen –’The brain adapts to dishonesty’ fortæller, at for hver gang en person lyver, føler vedkommende sig mindre skyldig ved at skulle gøre det igen.

​LÆS OGSÅ: Shhh... Dette skal du aldrig fortælle din partner

For hver gang, vi er uærlige, skulle responsen blive svagere. Dette skyldes angiveligt amygdala, som er en del af hjernen, der giver negativ respons, når et menneske lyver.

Neil Garret er forsker på Princeton Neuroscience Institute og er én af forfatterne bag rapporten. Han fortæller til Elite Daily:

”Teorien er, at første gang, vi begår utroskab, har vi det dårligt med det. Men næste gang, har vi det mindre dårligt, og så videre, med det resultat, at vi kan begå utroskab i et større omfang, ” siger forskeren og fortsætter

”Hos folk, som ofte er utro, kan det være tilfældet, at de i første omgang havde det dårligt med at være utro, men har været det så meget, at de har tilpasset sig deres handling og simpelthen ikke har det dårligt med at være utro længere. ”

Hvad mener du om utroskab?

Dagens
Tags: 
Nøgleord: