Derfor er du altid træt

Derfor er du altid træt

image title: 
Antonio Guillem/123rf.com
Hader du når vækkeuret ringer om morgenen, og er det en kamp at komme igennem dagen på grund af træthed? Så læs med her, hvor Huffington Post har samlet forskellige årsager. Det skriver Dagens.dk.

Søvn
En logisk og åbenlys forklaring er, at du ikke sover nok. Derudover handler det ikke kun om, hvor længe du sover, men også om kvaliteten af din søvn. Sørg for ikke at indtage alkohol eller koffein inden sengetid og undgå lys fra skærme og for høje eller lave temperaturer.

Jernmangel
En anden grund til træthed kan skyldes jernmangel. Hvis din hud er bleg, tør og du døjer med hovedpine eller svimmelhed, er det et tegn på jernmangel. Du kan tage piller eller spise østers, rødt kød, bønner, spinat og linser.

LÆS OGSÅ: Genert i sengen? Så følg disse fif

Sukkerindtag
Hvis du spiser for meget sukker, kan det også påvirke dit energiniveau. Det er derfor vigtigt at skære ned på sukkeret og i stedet spise grønsager, og mad der indeholder protein.

Motion
Har du lidt for travlt i hverdagen, og har idu kke tid til at dyrke motion, kan det også påvirke dit energiniveau. Diabetes
Træthed kan også være et symptom på diabetes 2. Hvis du tisser ofte, føler dig tørstig, sulten, har tør hud og sløret syn kan det være tegn på diabetes.

Depression
Hvis du udover træthed også føler dig trist til mode, kan det være tegn på en depression. En depression kommer til udtryk ved ændringer i søvnvaner og følelsen af håbløshed.

Føler du dig ofte træt?

Dagens.dk 
Tags: 
Nøgleord: