Derfor er engangsknald upopulært blandt kvinder

Derfor er engangsknald upopulært blandt kvinder

image title: 
Wavebreak Media Ltd /123rf.com
En amerikansk undersøgelse viser, at det for kvinder ikke altid er en seksuel fornøjelse at have engangsknald, da kun 40 procent formår at få en ogasme ud af det. Det skriver Dailymail.co.uk.

Forskere ved Indiana University og Binghamton University har interviewet 600 studerende om deres sexliv. Her fandt forskerne, anført af Justin Gracia, ud af, at de kvindelige deltagere havde over dobbelt så stor chance for at opnå orgasme, hvis det er med en fast partner, end hvis det er med skiftende partnere.

“Vi har fået det indtryk, at vi lever i en tidsalder, hvor folk kan være seksuelt frie og deltage på lige fod i en ’hook up’-kultur. Men faktum er, at det ikke er alle, der har det lige sjovt,” siger Dr. Garcia til NY Times.

LÆS OGSÅ: Fire måder at være utro på

For kvinder i fast parforhold var det hele 75 procent af kvinderne, der opnåede orgasme.

I modsætning til kvinder er engangsknald langt bedre for mænd, da hele 80 procent de adspurgte mænd får orgasme ved one night stands.

I følge lægen Paula England, som er en af forskerne fra New York University, så skyldes det formentligt, at mænd er mindre interesserede i at tilfredsstille deres tilfældige partnere.

Hvad foretrækker du?

MSN 
Tags: