Derfor er hærdet glas optimalt til både industri og erhverv

Derfor er hærdet glas optimalt til både industri og erhverv

Sponsoreret indhold

(Annonce)
Sandsynligheden for, at du aldrig har hørt om hærdet glas før, er ret stor. Mange har måske hørt om begrebet, men ikke fundet det synderligt relevant. Det er fordi, hærdet glas henvender sig særligt til større virksomheder, der arbejder med processer, der kræver en form for sikkerhedsafskærmning. 
 
Hærdet glas til industri og erhverv er optimalt som sikkerhedsglas, og det er der helt bestemte årsager til. Er du nysgerrig på, hvorfor hærdet glas er en god idé for din virksomhed, skal du læse med her. 

Fordele ved hærdet glas

Den helt store fordel ved at bruge hærdet glas i industri og erhverv er, at det har en langt større modstandsdygtighed over for temperaturer, end almindeligt glas har. 

Hærdet glas er forspændt med trykspændinger i overfladen, og det medfører altså, at glasset kan holde til et stort tryk, før det vil springe. Det samme kan man slet ikke sige om almindeligt glas. 
 
Er man så uheldig, at hærdet glas alligevel springer, er der endnu en fordel. Når almindeligt glas sprænges, sender det tusindvis af farlige glasstumper ud i forskellige retninger. Det kan altså være meget farligt for dine medarbejdere at blive ramt af sådan et stykke glas. Når hærdet glas springer, er splinterne ufarlige. Det mindsker risikoen for personskade markant. 

Høje temperaturer og hærdet glas er gode venner

Hærdet glas tåler temperaturforskelle på op til 260 grader, hvorimod almindeligt glas kun tåler temperaturforskelle på op til 40 grader. 
 
Derfor er det selvfølgelig fordelagtigt at anvende hærdet glas i industri og erhverv, hvor man arbejder med processer, der kræver høje temperaturforskelle, men samtidig kræver, at man kan holde øje med processerne. 

Brug hærdet glas som skueglas

Ligesom med så meget andet, har hærdet glas også en grænse for, hvad man kan udsætte det for. Den grænse er dog langt længere væk end ved almindeligt glas. Glas er fordelagtigt at bruge, når man har brug for at kunne se en proces. 
 
Har du eksempelvis nogle store tanke, hvor du skal have mulighed for at holde øje med indholdet, er det fordelagtigt at vælge hærdet glas som skueglas. Især fordi det kan tåle store temperaturforskelle. 
 
De fleste producenter af hærdet glas kan skræddersy løsninger til netop dit behov. Find et professionelt firma i dag, og få perfekt hærdet glas til din virksomhed.