Derfor er han ikke vild med dig

Derfor er han ikke vild med dig

image title: 
akz/123rf.com
Det er ikke altid lige nemt at gennemskue sin partner, men underholdningsmediet Yourtango har i samarbejde med Dagens.dk samlet en række tegn på, at han måske ikke er helt så vild med dig, som du er med ham.
 
Han prøver at lave om på dig:Hvis han kritiserer dine holdninger, så bør alarmklokkerne begynde at ringe. Eller hvis han forsøger, at få dig til at gøre noget, du ikke har lys til – så er han tilsyneladende ikke tilfreds med den person, som du er.
 
Det er altid dig, der viser omsorg:Måske hader han, at holde dig i hånden i offentligheden. Måske er det altid dig, der skal kærtegne . Hvis det altid er dig, der skal tage initiativ, så er han måske ikke så vild med dig.
 
LÆS OGSÅ: Dette undrer mænd sig over ved kvinder
 
Han viser dig ikke frem til familien:For langt de fleste mennesker er familien den vigtigste, og hvis han ikke viser dig frem til den, så er han måske ikke det værd.
 
Han deler ikke noget personligt:Han taler måske kun om sit job, rejser og nyhedshistorier, men når det handler om private emner, så trækker han sig, så er han måske ikke meget for at dele noget privat med dig.
 
Han prioriterer dig ikke:Måske har han travlt på jobbet, men hvis det altid er byen og fester eller noget helt tredje før dig, så gider han nok ikke bruge sin tid på dig.
 
Kan du nikke genkendende til en eller flere af punkterne? 

Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: