Derfor fandt kendt tv-vært sammen med manden igen

Derfor fandt kendt tv-vært sammen med manden igen

image title: 
maridav/123rf.com
I perioden parret ikke var sammen, gik Camilla Martin til psykolog, hvilket blev nøglen til en bedre tilværelsen.
 
”Det var en børnepsykolog i fodformede sko. Knud. Det handlede egentlig om, hvordan vi skulle agere i forhold til børnene, og, typisk mig, så ryger snakken over på Lars, og så får han lige et hug. Knus sad der med foldede ben, og så sagde han stille og roligt: Bare fordi du synes eller føler noget, så mærker verden omkring dig ikke det samme. Det ramte simpelthen hovedet på sømmet, for jeg kan jo ikke forvente, at Lars, mine veninder, min mor føler det samme som mig,” siger Camilla Martin til ’Alt for damerne’ ifølge BT.
 
LÆS OGSÅ: Maria Hirse og rockerkæresten anholdt for hæleri
 
Den gyldne sætning fra børnepsykologen Knud skulle vise sig, at være det, som gjorde udslaget. Halvandet år efter skilsmissen fandt parret nemlig sammen igen, og med de mange samtaler med psykologen fulgte også en ny hverdag.
 
Parret skulle ændre deres dårlige vaner, hvilket også lykkedes i sidste ende for Camilla Martin og Lars Nygaard, der arbejdede på deres problemer.
 
I den efterfølgende tid havde Lars Nygaard stadig sin lejlighed i Lyngby, hvor han overnattede to dage om ugen, imens Camilla Martin havde huset i Holte.
 
Camilla Martin fortæller til BT, at de i dag lever sammen syv dage om ugen, og kan grine ad tingene i den travle hverdag.
 
Hvad kender du bedst Camilla Martin for? 

BT
Tags: