Derfor flytter Melania Trump ikke med ind i Det Hvide Hus

Derfor flytter Melania Trump ikke med ind i Det Hvide Hus

image title: 
Foto: actionsports/123rf.com
Når USA’s kommende præsident, republikaneren Donald Trump, flytter ind i præsidentboligen i Washington DC bliver det uden konen Melania og deres søn Barron. Det bekræfter han over for det amerikanske medie Washington Post.
 
46-årige Melania Trump bliver nemlig boende i Trump Tower i New York sammen med parrets 10-årige søn Barron, så sidstnævnte ikke skal flytte skole. Donald Trump hævder angiveligt, at Melania vil flytte med til Det Hvide Hus, så snart Barron er færdig med skolen.

LÆS OGSÅ: Så meget koster Marilyn Monroes ikoniske kjole

Ifølge mediet New York Post fortæller en kilde tæt på Trumps team, at valgkampen har været hård for den 10-årige søn, og at Melania ønsker at skåne ham så vidt muligt.
 
Melania Trump bliver derfor næsten den første præsidentfrue, der ikke følger med sin mand til Det Hvide Hus. Ud over hende er det kun førstedamen Martha Washington, som ikke har boet i Det Hvide Hus, af den simple grund, at det ikke var bygget på det tidspunkt.

Derudover nåede førstedamen Anna Harrison, som var gift med USA’s 9. Præsident, William Henry Harrison, heller ikke at flytte ind på den prominente adresse, da ægtemanden døde blot en måned efter at være blevet udnævnt som præsident.
 
Kan du forstå, at Melania Trump vælger at blive i New York?
 
TV 2