Derfor forlod Mie frivilligt landmand Nicolas

Derfor forlod Mie frivilligt landmand Nicolas

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
I tirsdagens udgave af tv-programmet ’Landmand søger kærlighed’ valgte den 27-årige københavner Mie at trække sig fra programmet med begrundelsen, at der var for stor afstand i forhold til familien.

Nu afslører Mie overfor TV 2, at hendes valg ikke udelukkende skyldtes afstanden, men også mangel på følelser til den 28-årige landmand Nicolas Villadsen.

”Jeg gjorde det, fordi jeg vidste, at han gik ind til programmet for at finde sit livs kærlighed, og det ville ikke være fair overfor ham at holde det kørende, når jeg kunne mærke, at vi i bund og grund ikke matchede,” fortæller Mie til TV 2.

LÆS OGSÅ: Landmand Willi fandt kærligheden før programmet

Selvom Mie ikke havde de rette følelser for Nicolas, er der ingen tvivl om, at hun forsat er vild med ham som person.

”Det var en mavefornemmelse. Vi er meget forskellige, men jeg synes, han er vildt sød, han har et godt hjerte og nogle fornuftige prioriteter i livet, men han er for stille og rolig til mig. I det lange løb har jeg nok brug for, at der er mere fart over feltet,” siger Mie til TV 2.
 
Desuden fortæller Mie, at det var svært at skulle fortælle Nicolas om hendes beslutning, men at hun er glad for, at han tog det så pænt og havde det på samme måde.

Hvad tænker du om Mies begrundelse?

TV 2 
 
Tags: 
Nøgleord: