Derfor gav mor sit spædbarn hash

Derfor gav mor sit spædbarn hash

image title: 
Foto: Jan Havlicek/123rf.com

23-årige Tessa Rose Murray og hendes kæreste 20-årige Nerrell McCoy er blevet sigtet for to tilfælde af forsømmelse af en mindreårig, efter de angiveligt har givet Tessas 10 måneder gamle datter marijuana, fordi hun havde brækket sit ben.

I juni kom datteren på IU Health Ball Memorial Hospital for at blive behandlet for et lårbensbrud. Hospitalet havde derefter kontaktet politiet.

Ifølge Tessa Rose Murray var benbruddet kommet af, at datteren var faldet ned fra sofaen. Hun skiftede senere forklaring, og sagde, at det var sket ved, at et andet barn havde trukket i datterens ben, mens hun var ved at falde ned fra en seng.

LÆS OGSÅ: Joachim: Jeg frygtede min far

Efter at have fået en kendelse i sagen, undersøgte de Tessa Rose Murrays mobiltelefon, hvor de fandt en sms-samtale mellem hende og kæresten, som havde foregået fem dage før, datteren blev bragt til hospitalet.

"Babyen har sandsynligvis brug for noget hash, og så vil hun være god igen", stod der blandt andet i en af beskederne fra Nerrell McCoy.

Politiet har efterfølgende meddelt, at datteren blev testet positiv for at have majiuana i blodet i et omfang, der tydede på, at hun havde fået det passivt.

Parret har indrømmet, at de ikke leverede ordentlig pleje til den lille pige.

Tessa Rose Murray og Nerrell McCoy er nu begge varetægtsfængslet mod en kaution på 10.000 amerikanske dollars hver.

Hvilken straf burde moderen og kæresten få?

Daily Mail
 


Tags: