Derfor har ’Geggo’ minus på kontoen

Derfor har ’Geggo’ minus på kontoen

image title: 
Ruslan Solntsev/123rf.com

Det forlovede par Stephanie ’Geggo’ Christiansen og Cengiz Mads Salvarli fra tv-programmet Familien fra Bryggen, åbnede i sommeren 2016 sammen skønhedssalonen La’Lotus.
 
Det første regnskab viser, at skønhedssalonen har et underskud på hele 90.000 kroner, hvilket dog ikke påvirker ’Geggo’. Hun afviser, at underskuddet har nogle betydning, idet regnskabet kun gælder fra forretningens åbningsdato og tre måneder frem. 
 
”Regnskabsåret løber fra oktober 2015 til oktober 2016, og vi åbnede forretningen i juni 2016. Vi har ikke tjent indskuddet ind på tre måneder. Jeg synes, at det går udmærket. Så længe at vi ikke er i minus efter et år, og det er vi ikke, går det godt,” siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:


”Vi lagde 300.000 kroner i forretningen og overtog en grim butik, der skulle renoveres, der skulle købes brikse, produkter og en spraytan-maskine.”

LÆS OGSÅ: ’De unge mødre’-mor får tvangsfjernet søn i USA

’Geggo’ er meget positiv overfor butikkens fremtid og tænker allerede i større baner.

”Vi har tjent vores penge ind, og ambitionen er at åbne en to'er. Jeg vil leve af at være selvstændig,” fortæller hun.

Den unge forlovede mor er allerede i fuld gang med at udleve drømmen om en karriere som selvstændig både med egen butik og blog. 

”Jeg har jo indtægter fra forskellige steder. Jeg har min blog, den tjener jeg også på. Lige nu går alle pengene ind i firmaet. Alt står på firmakontoen,” siger hun.

Derudover er forelskelsen mellem det forlovede par ikke til at tage fejl af.

”Jeg har verdens bedste livs- og forretningspartner. Når man er bedste venner, som jeg og Cengiz er, spiller det hele automatisk. Når Alba (Geggo og Cengiz' datter, red.) er i vuggestue, kan vi være i salonen og holde møder,” siger Stephanie 'Geggo' Christiansen.
 
Hvordan tror du, at det vil gå for parrets butik?
 

Ekstra Bladet


Tags: