Derfor kan din bil ikke starte i kulden

Derfor kan din bil ikke starte i kulden

Sponsoreret indhold

Det er ikke altid nemt at være bilist i den kolde tid, som vi lever i for tiden. Der skal bruges ekstra krudt på at gøre bilen klar om morgenen, når ruden er frossen, skal man have gang i bilens varmeanlæg, inden man lovligt kan køre mod arbejde. Det skriver Dagens.dk.

Men for nogle danskere er det ikke altid, at bilen vil starte, og det kan skyldes besøg af mus og rotter bosætter sig i bilers motor, for at søge ly for frost og kulde.

LÆS OGSÅ: Forbered dig på den koldeste forårsdag i 100 år

De små skadedyr kan kravle så langt ind i bilens motor, hvor de små gnavere kan bide adskillige ledninger over til stor gene for bilisterne.

”Rotteangreb lyder som noget fra en Hitchcockfilm, men fænomenet kommer desværre tæt på bilejerne her i vinterkulden. Det er dårligt nyt fordi skaderne kan være omfattende. I værste fald fører de uønskede natlige gæster til en ødelagt motor eller en større reparation med kemisk rensning af bilen, forklarer analysechef Jan Sturm fra autobutler.dk, der er landets største onlineformilder af værkstedsopgaver, til Dagens.dk.

Hvis man vil undgå udbudne gæster, så undgå at parkere tæt på vildtvoksende natur eller affaldscontainere. Du skal heller ikke efterlade en madpakke eller andet i din bil.

Har du haft problemer med din bil og rotter?

Dagens.dk