Derfor kan dit barn ikke undvære et Misioo boldbassin

Derfor kan dit barn ikke undvære et Misioo boldbassin

image title: 
Misioo boldbassin
Mange forældre forkæler hvert år sine børn med det populære boldbassin fra Missio. Det stimulerende legetøj har en meget positiv effekt på dit barns udvikling, mens det boltrer sig i boldbassinet med mange forskellige farvede bolde.

Hvis du ikke i forvejen kender til det populære mærke Misioo, er du gået glip af noget genialt! Et boldbassin fås i forskellige former og størrelser, så det er op til dig at vælge, hvilken der er din foretrukne. Til hvert boldbassin medfølger 200 bolde.

Der er mange grunde til, at flere og flere boldbassiner flytter ind i de danske hjem. Det er blandt andet nogle af de følgende årsager, der fylder en del, når forældre overvejer fordelene ved et boldbassin.

1. Stor underholdningsværdi

Et boldbassin er som at have et lille legeland derhjemme. Børn er tossede med mange farverige bolde, som barnet kan boltre sig i og kaste rundt med. Det er sjovt for de yngre såvel som de ældre børn at være i et boldbassin, fordi den byder op til en masse sjov leg. Bliver boldene væk eller fylder boldene ikke tilstrækkeligt i dit boldbassin, er der altid mulighed for at købe flere pose bolde til. Det giver børnene mulighed for at hoppe rundt omringet af endnu flere sjove bolde.

2. Stimulerende effekt på barnets udvikling

Boldbassinet er godkendt til brug af børn, der er over 12 måneder. Børn, der er yngre, kan sagtens bruge boldbassinet, såfremt der er en voksen, der holder opsyn med barnet. Børn i denne alder har stort gavn af et boldbassin, fordi både barnets motorik og sanser stimuleres, når barnet leger i boldbassinet. I forbindelse med legen øver mange børn sig i at sidde op, kravle og stå op af boldbassinet.

3. Praktisk for både børn og forældre

Boldbassinet har en let vægt og er meget fleksibel at flytte rundt i huset. Det kan derfor både stå på barnets værelse og i et hjørne i stuen. Den lette vægt gør det muligt at flytte boldbassinet rundt efter behov. Hvis du skal ordne nogle praktiske ting, kan du gøre det, mens barnet underholdes i boldbassinet og holder øje med dig. Det er altså med til at lette hverdagen for mange forældre.

4. Pænt og klassisk design

De runde og firkantede boldbassiner har et meget pænt, klassisk og tidsløst design. De fås i fire forskellige farver, så du selv har mulighed for at designe boldbassinet og vælge din foretrukne farve. Mange vælger det ud fra, hvad der passer bedst til hjemmet eller ud fra hvad barnets yndlingsfarve er. Det er et møbel, der fylder lidt i et rum, så det er bestemt en fordel, at det pynter samtidigt.

5. Legetøj, der kan bruges i mange år

Det er ikke kun de yngre børn, der har stor glæde af et boldbassinet. Mange ældre børn finder det både sjovt at lege i boldbassinet, men også ganske afslappende at ligge i et boldbassin med de mange beroligende bolde. Nogle børn sidder gerne i boldbassinet med en film eller et spil på ipad’en og slapper af til det. Et boldbassin kan derfor være en god investering, fordi den kan bruges i så mange år og glæder forskellige aldersgrupper.
 
Et Misioo boldbassin koster fra 896,- og fås i farverne grå, lysegrå, mint og lyserød.
 
Tags: