Derfor skal din næste tur gå til USA

Derfor skal din næste tur gå til USA

Dette indhold er sponsoreret.

Har du også drømt om californiens lange kyster, med evige soldage? Eller måske New York’s travle gader og uendelige shoppingmuligheder? Det kan også være du er sportsinteresseret? USA byder på de største sportsbegivenheder inden for NBA og NFL. For eksempel kan du opleve dette års super bowl vinder, Kansas City Chiefs, på Arrowhead Stadium. 

USA er efterhånden blevet en populær feriedestination, blandt danskerne. Før i tiden var det både dyrt, og for nogen uoverskueligt, at rejse til USA. Men i takt med de mange muligheder vi har for at rejse, er verdens mest magtfulde land altså blevet en turistmagnet uden lige.
 

Èt af verdens største lande

Fordi USA ligger i top 5 af verdens største lande, er der altså et hav af muligheder og destinationer, som man kan besøge. Hvis du ikke kan hive tre måneder ud af kalenderen, men snarere tre uger, er det en god idé at afklare med sig selv, hvilke stater man ønsker at besøge. Det er nemlig ikke muligt at rejse hele USA rundt, på blot tre uger. 

I og med at afstandene er enorme, er det vigtigt på forhånd, at udvælge de stater som du vil besøge. Et god råd er, at udvælge 2-3 stater, hvis du kun har lidt sommerferie. Hvis du til gengæld kan afsætte flere måneder, er der rig mulighed for at besøge alle de stater du har udset dig. 

Fordi afstandene mellem byerne er enorme, kan du vælge at leje en bil eller måske endda flyve mellem staterne. Det er op til dig, hvordan du lettest kommer til og fra dine udvalgte destinationer. 

Men et godt råd er, at planlægge din tur nøje på forhånd. Dette gør det nemmere for dig at navigere rundt i et land, med så mange muligheder og nye eventyr. Desuden er det en god idé at gøre op med sig selv, om man er til storby, bjerge, strand eller kulturelle oplevelser - og derefter udvælge destinationer ud fra dine ønsker og forventninger til dette.
 

De mest populære destinationer

Både Californien, Florida og New York, er populære destinationer for danskere. 

Californien byder på strand, vandsport, pool, shopping, storby og et hav af turistattraktioner - herunder den velkendte ‘’Universal Studios’’ hvor mange Hollywood-film er lavet. Derudover skal det klassiske Hollywood-skilt i Hollywood Hills selvfølgelig også besøges, og dette kan gøres med en hike, eller fra udkigstårnet - hvor du samtidig kan se ud over hele Los Angeles. 

Når du tænker Florida, tænker du helt sikkert også Miami. Miami er en fantastisk by, som er del op i Miami Beach og Miami City. Her er der også et hav af muligheder for shopping og strandbesøg. Hvis du er til kulturelle oplevelser eller sportsbegivenheder, er der også rig mulighed for at opleve kunstmuseer eller det lokale basketballhold, Miami Heat.

Men hvis du er til gennemført storbyferie, er det New York du skal besøge. Her får du shopping, fantastiske restauranter og madsteder og ikke mindst turistattraktioner i alle afskygninger, samlet på ét sted. En fantastisk by, som man sent glemmer.

 
Tags: