Derfor skal Geggo pludselig døbes

Derfor skal Geggo pludselig døbes

image title: 
Foto: William Perugini/123rf.com
Fans af ’Familien fra Bryggen’ vil vide, at Geggo og Cengiz står foran et bryllup, efter Cengiz var nede på knæ for at fri til sin udkårne. Det stort anlagte bryllup bliver dog ikke til virkelighed uden lidt arbejde for den kommende brud.
 
Geggo vil nemlig gerne giftes i en kirke, men da hverken hende eller Cengiz er døbt, er hun nødsaget til at lade sig døbe for at få sit drømmebryllup.
 
”Jeg skal døbes, så Cengiz og jeg kan blive gift i kirken. Det er jo egentlig tarveligt, for det kunne jo lige så godt være Cengiz. Jeg ved ikke, hvad årsagen er, men han er god til at manipulere mig til at sige, at det er mig, der skal noget, og så er det lige pludselig bare sådan,” siger Geggo til realityportalen.dk.
 
LÆS OGSÅ: Familien fra Bryggen: Det står der i forlovelsesringen
 
Cengiz mener dog, at der er en meget god grund til, at det er Geggo, der skal døbes.
 
”Det er jo også dig, der vil have et kirkebryllup,” svarer den kommende brudgom, og den indvending accepterer Geggo, der endnu ikke har styr på det praktiske omkring dåben.
 
”Jeg ved ikke helt, hvornår dåben skal være endnu, men det skal jo i hvert fald være inden brylluppet. Og jeg kunne da også godt tænke mig en dåbsfest, så jeg kan få dåbsgaver,” griner Geggo.
 
’Familien fra Bryggen’-parrets datter, Alba, er heller ikke døbt, men kun navngivet.
 
Synes du, det er ok at lade sig døbe udelukkende for at få et kirkebryllup?
 
Realityportalen.dk
 
 
Tags: