Derfor står mor til fire bag sin pædofile mand

Derfor står mor til fire bag sin pædofile mand

image title: 
Foto: Wavebreak Media Ltd/123rf.com
Den 33-årige Michael Duncan fra Storbritannien kan se frem til mere end et årti i fængsel for en forbrydelse, han angiveligt skulle have begået for 19 år siden, da han var 14 år gammel.
 
Men hans 31-årige kone, Jolene Duncan, som han har dannet par med, siden han var teenager, er skråsikker på, at hendes mand er uskyldig dømt.
 
Ifølge det britiske medie, Metro, udtaler hun:
 
”Der er ikke noget, jeg ikke ved om min mand, og jeg vil aldrig tro på, at han har gjort de her forfærdelige ting.”
 
”Hvis jeg troede, han var en pædofil, ville jeg ikke blive hos ham i et minut længere! Jeg ville tage vores børn og tage væk med det samme,” fortsætter hun og tilføjer:
 
”Vi havde aldrig drømt om, at Michael ville blive dømt skyldig. Vi har været sammen i 19 år, siden vi var teenagere, og vi har været gift i ni år.”
 
LÆS OGSÅ: Mand kører væk i bil efter teoriprøve 

Michael Duncan bekendte sig ’ikke skyldig’ i at have voldtaget en 7-årig pige og i at uanstændigt at have overfaldet en 8-årig pige, som han babysittede tilbage i midten af halvfemserne.
 
Han blev dømt for begge anklager, men Jolene Duncan mener, at det hele stammer fra en vendetta, som går tilbage til 1990’erne.
 
Parret,  som sammen har fire sønner i alderen 4-10, venter nu må på en domsafsigelse, som falder den 3. Maj. De er blevet advaret om, at Michael i værste tilfælde kan se frem til op til 13 år i fængsel.
 
”Jeg er nødt til at fortælle børnene, at deres far skal i fængsel. Det er forfærdeligt, og vi er bange for, at de vil blive drillet i skolen og blive mobbet på grund af det,” fortæller Jolene Duncan og fortsætter:
 
”Men vi vil være der for ham hele vejen. Jeg vil aldrig stoppe med at elske ham, og det vil hans børn heller ikke.”
 
Kunne du forestille dig at lade tvivlen komme en dømt pædofil til gode?
 
Metro
 
 
 
 
Tags: