Derfor udskyder nyforlovet tv-par bryllup

Derfor udskyder nyforlovet tv-par bryllup

image title: 
Foto: Vesna Cvorovic/123rf.com
Da ’X Factor’-værten Sofie Linde for nyligt var medvært i ’Natholdet’, kunne hun afsløre, at hendes kæreste Joakim Ingversen havde været nede på knæ. Han havde fået et ’ja’, og så begyndte bryllupsklokkerne ellers at ringe i det fjerne.
 
Og det bliver de ved med noget tid endnu, fortæller Sofie Linde til Billed Bladet:
 
”Brylluppet må komme, når vi har råd. Alt koster jo penge, og lige i øjeblikket kommer badeværelset i vores lejlighed altså først.”
 
LÆS OGSÅ: TV-vært friede uden svigerfars velsignelse
 
Sofie Linde og Joakim Ingversen har netop købt en ny lejlighed, som de er ved at istandsætte, og ’X Factor’-værten indrømmer da også, at hun og hendes fremtidige gemal ikke altid er lige gode til at planlægge:
 
”Alt, hvad vi kaster os over, koster jo, og vi havner bare tit i sådan nogle renoveringsting, som for eksempel et nyt badeværelse. Vi er lidt dårlige til planlægning. Det skal vi lige arbejde på,” siger Sofie Linde.
 
Selvom timingen med lejlighedskøb og bryllup altså ikke har været helt optimal, så planlægger Sofie Lindes bedre halvdel måske mere, end hun lige går og tror:
 
”Jeg havde gået med planen om at fri længe, ja, faktisk lige fra jeg så hende, har jeg vidst, at jeg ville giftes med hende,” sagde Joakim Ingversen, da parret ankom til sidste weekends Zulu Awards.
 
Har Sofie Linde og Joakim Ingversen potentiale til at blive Danmarks næste store kendispar?
 
Billed Bladet
Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: