Derfor var Beha ikke med i ’Kurs mod fjerne kyster’

Derfor var Beha ikke med i ’Kurs mod fjerne kyster’

image title: 
Foto: Maryia Bahutskaya/123rf.com
Egentlig var Mikkel Beha Erichsen i fuld gang med optagelserne til ’Kurs mod fjerne kyster’, men Troels Kløvedals sygdom fik ham til at afbryde optagelserne for at tage hjem og være ved sin fars side.

"Jeg tror, at når man når til de steder i sit liv, hvor der er lidt modvind, så ved man godt, hvad der er det rigtige at gøre," fortæller Mikkel Beha Erichsen til TV 2.

Sammen med resten af sin familie skulle Mikkel Beha Erichsen ellers have været med ombord på et containerskib fra Mærsk, som skulle sejle dem sikkert fra Singapore over Det Indiske Ocean og videre gennem den pirathærgede Adenbugt.

”Undervejs havde vi skrevet sammen, og jeg kunne mærke, at der var noget helt galt. Vi måtte have ham undersøgt. Og så tænkte jeg, at det er sådan noget, den førstefødte er god til at tage sig af,” uddyber Mikkel Beha Erichsen, som er Troels Kløvedals førstefødte barn.

LÆS OGSÅ: Kærestepar i tårer: X Factor-Martin er ude

”Jeg var ærgerlig over ikke at skulle med - det ville jeg gerne have været. Men jeg glædede mig over, at de andre skulle afsted og fik den oplevelse at være om bord på et af verdens største containerskibe. Det var det rigtige for mig at tage hjem på det her tidspunkt,” forklarer Mikkel Beha Erichsen.

Efter en tur gennem det danske sygehusvæsen kunne man konstatere, at Troels Kløvedal havde den aggressive sygdom, ALS, som lammer nerverne og resultere i dødelig udgang for patienten.

”Det var godt af få afklaring, men det var jo også en hård diagnose at håndtere. Det var svært at forholde sig til både at lave et tv-program, og at ens far har fået en dødelig diagnose. Nogle gange ville man ønske, tingene kom mindre massivt,” fortæller Mikkel Beha Erichsen.

Da der var kommet en afklaring tog Mikkel Beha Erichsen tilbage til skibet Havana, og sejlede sammen med resten af sin familie det sidste stykke til Danmark.

Kan du forstå, at Mikkel Beha afbrød optagelserne?

TV 2