Derfor vil fitnesscentre gerne have sure smileyer

Derfor vil fitnesscentre gerne have sure smileyer

image title: 
Foto: Andrey Kiselev/123rf.com
Det er lovpligtigt at hænge en smiley op ved indgangen til sit fitnesscenter, og de fleste forbinder nok en sur smiley med negativitet. Men nogle fitnesscenter bruger nu den mindre glade smiley som reklame for centret. Det skriver B.T., som henviser til en rundspørge, som NetAvisen har foretaget, hvor de har været i kontakt med 17 fitnesscentre.
 
Årsagen til den sure smiley, kan nemlig være, at centret ikke er medlem af Anti Doping Danmark, og selvom det måske skræmmer nogle væk, så er der altså også andre, der går efter centre, hvor man ikke bliver testet for doping.
 
Et af de 17 fitnesscentre er Anger Management Gym, og her er direktøren, Ali Ahmed El Safty, ganske tilfreds med centrets sure smiley:
 
”Vi har faktisk brugt den flere gange som reklame på Facebook. Der er jo mange, som ikke gider at blive hevet ud til en dopingtest og på den måde blive mistænkeliggjort,” forklarer han ifølge B.T.
 
Hvis man har en sur smiley kommer Anti Doping Danmark ikke forbi, og Ali Ahmed El Safty anerkender dog også, at det kan medføre, at de folk der kommer i fitnesscentret doper sig. Alligevel bliver det dog ikke tolereret i centret:
 
”Hvis vi opdager det, bliver man smidt ud. Så vi tolerer det ikke,” fortæller Ali Ahmed El Safty.
 
LÆS OGSÅ: Dette barn er familiens favorit
 
Herman Hermansen, der er stifter af Target Power Gym, forklarer, at de bruger den sure smiley til at tiltrække de bedste atleter i landet, hvilket også vil sige dem, der doper sig.
 
”Jeg vil lave et center, hvor jeg samler alle de bedste i Danmark. Og hvis man vil det, så kan man ikke have anti-doping, for så tiltrækker man ikke dem, der tager noget. Og dem vil jeg gerne have hernede, så vi kan få et godt træningsmiljø,” fortæller han ifølge B.T.
 
Han understreger dog, at han ikke selv tager doping, og at man bliver smidt ud, hvis man tager det i centret.
 
Hvad mener du om denne måde at gøre reklame på? Burde Anti Doping Danmark teste i alle centre uanset smiley?
 
B.T.
 
Tags: 
Nøgleord: