Derfor ville Susanne have afvist Landmand Brian

Derfor ville Susanne have afvist Landmand Brian

image title: 
TV 2 / DANMARK
Datingprogrammet ’Landmand søger kærlighed’ er snart ved at være nået til vejs ende. Det betyder også, at landmændene skal til at træffe den afgørende beslutning: Hvem skal med på romantisk weekend?

For landmand Brian stod valget mellem Susanne og Ulla. Brian valgte i sidste ende Ulla, og selvom Susanne fra start har udvist stor interesse for landmanden, tog hun valget meget pænt.

Nu afslører hun overfor BT, at hun faktisk var lettet over beslutningen og ikke ville være taget med Brian på den romantiske weekend, hvis hun var blevet valgt.

”Jeg havde det super godt med, at Brian valgte Ulla. Faktisk var jeg rigtig lettet. Brian og jeg havde det hyggeligt, og vi havde en god kemi, men man kan ikke tvinge en gnist eller følelser frem, som ikke er der,” fortæller Susanne til BT og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Drama mellem deltagere i ‘Landmand søger kærlighed’

”Aftenen før Brians valg tænkte jeg det hele igennem, og jeg blev meget afklaret med, at det ikke skulle være ham og jeg. Jeg tror derfor også, at jeg havde sagt nej, hvis Brian havde inviteret mig på weekendturen.”

Efter programmet har Susanne fået mange tilbud, men hun har endnu ikke fundet kærligheden.

”Jeg er stadigvæk single, men programmet har virkelig haft en positiv virkning, da jeg har fået rigtig mange henvendelser og tilbud. Jeg har dog ikke gjort noget ved det endnu, da jeg gerne lige vil have programmet afsluttet og ikke længere være i medierne, inden jeg kaster mig ud i noget nyt.”

Tror du på, at Susanne ville have afvist Brian?

BT 
Tags: 
Nøgleord: