Det skal du betale for en nat med Linse

Det skal du betale for en nat med Linse

image title: 
TV 3 / Danmark/123rf.com/ INDEHOLDER REKLAMELINKS
Hvor skal du hen på din næste ferie? Nu har du muligheden for at holde din næste ferie sammen med Linse Kessler i Spanien på hendes spritnye bed & breakfast, hvis du altså har pengene til det.

For den 24. marts slår Brygge-dronningen dørene op for ferieglade danskere, og du kan booke et værelse eller en lejlighed allerede nu. Det skriver BT.

I lavsæsonen har du mulighed for bare at booke én nat hos Linse, mens du i højsæsonen kun kan leje værelser på ugebasis.

Linses bed & breakfast består i alt af 7 dobbeltværelser og en lejlighed, der alle er opkaldt efter familiemedlemmer fra tv-programmet ’Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: Bryggen-dronning åbner hotel sydpå

Hvis du kunne tænke dig at overnatte hos Linse, er det dog ikke helt billigt. Dyrest er lejligheden til fire personer, som også er opkaldt ’Linse’ efter hovedpersonen selv, og først vil stå klar 1. maj 2018. Den koster 18.000 kroner i højsæsonen og 15.000 kroner i lavsæsonen for en uge.

Hvis du ønsker at booke de øvrige værelser, skal du betale mellem 8.500-13.000 kroner i højsæsonen og mellem 6.500-11.000 kroner i lavsæsonen for en uge.Linse kommer ikke selv til at bo på sit bed & breakfast, men vil bo i et lejet hus i nærheden sammen med sine to hunde Jytte og Chino.

Dog vil du som gæst stadig have rig mulighed for at lære Brygge-dronningen bedre at kende. For hun vil opholde sig på sit bed & breakfast fra morgen til aften, hvor hun garanterer for, at hun vil snakke ørene af folk.

Det er af hensyn til gæsterne ikke tilladt at medbringe husdyr, men Linses hunde Jytte og Chino kigger gerne forbi, hvis gæsterne er interesseret i det.

Hvis du vil vide mere eller booke din ferie allerede nu, kan du skrive til Linse på: booking@linse.dk.

Kunne du i stedet tænke dig at holde ferie i Danmark? Så find dit sommerhus her.  

BT 

Tags: 
Nøgleord: