Det skal du lave i november

Det skal du lave i november

image title: 
Wavebreak Media Ltd/123rf.com/INDEHOLDER REKLAMELINKS
Indendørshygge
Efterårsvejret er sjældent til udendørs aktiviteter. Derfor er det en god idé at få sig en hobby, der kan gøres indendørs. Dette kan eventuelt være at lære at strikke eller
Hos Strikkes.dk kan du få alt fra garn til strikkepinde og inspiration til dit næste projekt.  

Læs en god bog
En god bog går man aldrig galt i byen med. Det er en perfekt måde at slappe af på og det er noget, du kan gøre mens du ligger på sofaen. Plus – det kræver stort set ikke, at du rører en finger, hvilket tæller rigtig meget op, hvis du spørger os!
Vi anbefaler Sara Blædels nye bog ’Ilkas arv’ eller det nyeste skud fra Hella Joof ’Båven om Gud’
 
Ilkas Arv af Sarah Blædel, 179,95 kr. hos Bog&Idé


Båven om Gud af Hella Joof, 179,95 kr. hos Bog&Idé


Bagning
Bagning er nok en af vores yndlingsting at lave, når det er lidt koldt og gråt udenfor. Invester i en god bagebog og find bagegrejet frem, dine nærmeste vil elske dig for det!

Zone Bagesæt, 199 kr. hos DuBuy.dk

Søde Sager af Mette Blomsterberg, 249,95 kr. hos Bog&Idé
  
Skru op for romantikken
At det er småkoldt udenfor, behøver ikke at betyde, at du ikke skal have det dejlig varmt. Her er det bedste råd, vi kan komme med, at du fyrer lidt op for varmen i dit forhold. Overrask din partner med blomster og komplimenter. Skal der for alvor fut i forholdet kan du gå på opdagelse hos Sinful.dk, hvor du kan købe alverdens ting til at pifte jeres sexliv op.. (pssst.. Skynd dig, for i øjeblikket kan du spare op til 60 procent på udvalgte varer.)

Hvad er din yndlings efterårsbeskæftigelse?
Tags: