Det skal du vide, når du køber ny bil

Det skal du vide, når du køber ny bil

Skal du ud og købe en ny bil? Så er der et par ting, som du bør have styr på. Når du køber ny bil, skal du nemlig ikke blot beslutte, hvilken model det skal være. Du skal også have styr på forsikringer med mere. Læs mere her.
 
Drømmer du om en ny bil? Hvis svaret er ja, bør du kigge med her. Uanset om du køber en ny eller brugt bil, er der nemlig et par ting, du skal vide. Derfor gennemgår vi her tre ting, som alle er gode at vide, når du skal købe en ny bil.

Du kan prøvekøre biler

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde en bil, som du har lyst til at køre rundt i. En bil er en stor investering. Derfor er det en god idé at bruge lidt tid på at undersøge markedet. Du kan eksempelvis tage ud og prøvekøre biler for at få en fornemmelse af, hvordan de føles. Leder du efter en ny bil, kan du med fordel kigge hos jh-biler.dk. De har et stort udvalg af KIA-biler til private og erhverv. Her kan du også få en skrotpræmie, hvis du skal af med din gamle bil. Hos Jørgen Hansen Biler giver de en af de bedste skrotpræmier, du kan finde.  

Bilen skal stå i dit navn

Når du køber en ny bil – uanset om den er ny eller brugt – skal du sørge for, at bilen kommer til at stå i dit navn. Det skal ske relativt hurtigt, så det er vigtigt, at du hurtigt får styr på det. Hvis du køber din bil hos en forhandler, vil forhandleren ofte sørge for, at det sker. Hvis du derimod køber din nye bil af en privatperson, så skal du selv klare omregistreringen. Det skal ske, inden der er gået tre uger. Du skal desuden huske at købe en ansvarsforsikring. Det er en god idé også at tegne en kaskoforsikring.

Du skal have en forsikring

Når du køber en ny bil, skal du have en bilforsikring. Der findes mange forskellige forsikringsselskaber, der tilbyder bilforsikringer, så du kan med fordel bruge lidt tid på at finde en god pris. Der er nemlig penge at spare, hvis du undersøger markedet. Der findes mange online sammenligningssider, hvor du kan finde den bedste pris på en bilforsikring. Du kan også kigge hos Next, der er et forsikringsselskab, som tilbyder bilforsikringer. Her kan du også få tilbud på forsikringer til hus, indbo, ulykke og hund. På hjemmesiden finder du en beregner, hvor du kan finde ud af, hvad det vil koste dig at tegne de forskellige forsikringer.
Tags: