Det skulle ’Familien fra Bryggen’ have heddet

Det skulle ’Familien fra Bryggen’ have heddet

image title: 
Foto: Cherdchay Toyhem/123rf.com
For tiden kan du følge den populære Brygge-familie hver torsdag på TV 3, hvor 12. sæson af det populære program i øjeblikket bliver sendt. Realityserien blev sendt for første gang i 2011, og de færreste havde nok regnet med, at det ville ende med at blive den store succes, som det er i dag.

LÆS OGSÅ: TV 2-dommer viser nyfødt baby frem

Selv en af seriens hovedpersoner, Linses datter Geggo, er overrasket over, at der stadig bliver sendt ’Familien fra Bryggen’ den dag i dag.

”Jeg havde aldrig troet, at ‘Familien fra Bryggen’ ville fortsætte i så mange sæsoner. Det tror jeg heller ikke, at TV3 havde troet. Hvorfor skulle folk gide at se på os? Jeg gider da ikke at følge en anden familie så længe. Men jeg tror, at de ser os, fordi de kan relatere til os. Vi er nok ikke så meget anderledes end så mange andre. Eller det er vi måske. Folk har bare fulgt os så længe, så de føler, de kender os.  Og derfor fortsætter de med at se programmet,” udtaler Geggo til Realityportalen. Hun afslører i samme ombæring, at programmet faktisk skulle have haft et helt andet navn.

”Vi skulle faktisk have heddet ‘Familien Anderledes’, men det var vi ikke så vilde med. Det er lidt negativt ladet. Så ville de i stedet, at vi skulle hedde ‘The Kesslers’, men det var jo lidt dumt, når det kun var Mikkel, der rent faktisk hed det. Linse hedder jo reelt set Christiansen. Derfor blev det ‘Familien fra Bryggen’”.

Hvad synes du om det oprindelige navn?

Realityportalen
 
Tags: