Det synes kvinder om blowjobs

Det synes kvinder om blowjobs

image title: 
Foto: Andrey Kiselev/123rf.com
Oralsex er ikke lige sagen for de fleste kvinder i Danmark. Faktisk er det kun én ud af tre kvinder, der nyder at give manden et blowjob.
Det viser en undersøgelse, som analysebureauet YouGov har lavet i samarbejde med BT. Undersøgelsen afslører også, at syv ud af ti kvinder, trodser deres modvilje og alligevel udøver oralsex på manden.

I mændenes tilfælde ser tallene dog helt anderledes ud. Her tyder det på, at de ikke har noget imod at gå ned på kvinden. 66 procent synes nemlig, at det er dejligt, ophidsende og en naturlig del af sexlivet. Her er det kun 15 procent, der har svaret, at de kun gør det for kvindens skyld.

Til BT forklarer sexologen, Paprika Noel, hvorfor det er vigtigt, at kvinden giver sin mand et blowjob. Ifølge hende bør man faktisk gøre det hver dag.”Når du giver manden et blowjob, roser du ham. Det skaber en helt særlig intimitet, og han vokser med det. Det er en kærlighedsgave og en måde at vide fulde accept af et andet menneske,” forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Derfor daler kvinders sexlyst

Også Ekstra Bladets sexolog Signe V. Bentzen mener, at det er vigtigt med blowjobs.

”Blowjobs er da bestemt forkælelse, men jeg vil faktisk gå så langt og sige, at blowjobbet er en nødvendighed for de fleste mænd. Der er flere grunde. For det første er pikken både mandens bedste ven, hans stolthed og kimen til hans mandighed. Så den er meget, meget mere vigtig for manden, end kvinder forestiller os,” udtaler hun til Ekstra Bladet.

Hendes råd til kvinder er:

”Mand jer op! De fleste mænd vil langt hellere udholde adskillige elendige blowjobs, hvor I øver jer, end at I ikke gør noget. Det er altså aldrig for sent at sætte sig for at blive god til at give sin partner oralsex,” forklarer hun og fortsætter:

”Han bliver aldrig træt af, at hans pik får den slags opmærksomhed. Tværtimod så bliver han både mere lækker og mandig - og langt mere medgørlig.”

Hvad er dit forhold til oralsex?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: