Dette afskyr kvinder mest ved mænd

Dette afskyr kvinder mest ved mænd

image title: 
Foto: Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
Der er diskussioner, der er konflikter, og der er rent ud sagt skænderier, når en mand og en kvinde deler tilværelsen. Hvis du som mand vil undgå, at det kammer helt over, bør du nok læse med her.

YouGov har nemlig foretaget en rundspørge for Søndagsavisen, hvor danske kvinder bliver spurgt, hvilke karaktertræk de hader mest.
Den tvivlsomme førsteplads tilfalder nedladenhed, og det kommer ikke bag på coach og foredragsholder Helene Rosendahl Hillersdal.

”Det værste, vi kan opleve, er ikke at blive taget alvorligt eller ikke at blive respekteret. Jeg møder kvinder, der bliver talt ned til i deres parforhold, af deres leder, kollegaer og veninder. Det er noget, der findes over alt,” forklarer Helene Rosendahl Hillersdal ifølge BT til Søndagsavisen.

LÆS OGSÅ: Her er forklaringen på utroskab

De næste fire pladser tilfalder for kvinders vedkommende henholdsvis manglende empati, egoisme, illoyalitet og bagtaleriskhed.
Nogle af disse karaktertræk går da også igen, når mændene får samme spørgsmål, men her er det illoyalitet, der tager førstepladsen.

”Mænd har lettere ved at acceptere, at deres ven er en tåbe at høre på eller drikker sig fra sans og samling, end at han bryder den uskrevne regel om, at man holder kæft med, hvad man ved om hinanden. Bryder man den regel, har man virkelig trådt ved siden af,” siger kønsforsker på Roskilde Universitet Kenneth Reinecke til Søndagsavisen.

Hos mændene kommer henholdsvis egoisme, nedladenhed, manglende empati og sleskhed ind på de efterfølgende fire pladser.

Hvad er det værste karaktertræk i din optik?

BT
Tags: