Dette får din mand til at leve længere

Dette får din mand til at leve længere

image title: 
Foto: Tyler Olson/123rf.com
Næsten fem år er der mellem den gennemsnitlige levealder for mænd og kvinder, der lyder på henholdsvis 76,4 år og 81,2 år. Det skyldes blandt andet, at kvinder har to x-kromosomer og derfor et i reserve, mens mænd kun har et af det pågældende kromosom.
 
Fysiologien er altså imod mændene fra start, så hvis du ønsker, at din mands levetid skal forøges, må du hjælpe ham på vej. Det kan du gøre på forskellig vis, skriver Medical Daily.
 
Du bryder dig måske ikke om, at han kigger på andre kvinders bryster, men faktisk er det en af måderne at forøge hans levetid på. Det gør ham nemlig lykkelig, og ikke overraskende øger det levetiden at være lykkelig, blandt andet fordi man så er mere bevidst om at pleje sit helbred.
 
LÆS OGSÅ: 6 ting der dræber gnisten i forholdet
 
Derudover er sex godt – også for helbredet. Det øger levetiden med tre til otte år for mænd og modvirker mange gængse sygdomme af både fysisk og psykisk karakter.
 
Hvis han tøver med tanken om ægteskab, kan du jo passende fortælle ham, at mænd, der er gift, lever længere end deres singlevenner og ugifte mænd. Det er svært at sige, præcis hvorfor det er sådan, men mænd i forhold er altså lykkeligere end singler, og gifte mænd er lykkeligere end mænd i forhold, som ikke er gift.
 
De tre sidste ting, der anbefales i jagten på et længere liv, er at blive far, tage ansvar og få en ”far-krop”. De hænger alle tre mere eller mindre sammen, for når du bliver far, bliver du som oftest tvunget til at tage mere ansvar, og du får mindre tid, så det måske ikke bliver til lige så mange ture i fitnesscenteret som tidligere. Og det er altså ganske fint, hvis du gerne vil leve længere.
 
Tror du på, at ovenstående ting kan forlænge en mands liv?

 
Medical Daily
 
Tags: 
Nøgleord: