Dette giver dig et fantastisk sexliv

Dette giver dig et fantastisk sexliv

Manchet: 
En ny undersøgelse viser, at hvis du vil have et godt sexliv, bør du anskaffe dig en vibrator.
image title: 
Anna Bizoń/123rf.com/ INDEHOLDER REKLAMELINKS
Hvis du drømmer om et bedre sexliv, så kan det være en god idé at anskaffe dig en vibrator. For en ny undersøgelse har gennemgået forskning indenfor vibrator-området, og den viser, at brug af vibrator kan hjælpe mod seksuelle problemer og fremme begær, ophidselse og orgasmer. Det skriver Ekstra Bladet.

Flere studier har påvist en klar sammenhæng mellem brug af vibrator og begær hos både mænd og kvinder. Dette kan skyldes to forskellige årsager. Enten at personer med stor sexlyst bruger vibrator oftere, eller at den større blodtilførsel til kønsdelene, og den større sansning som sker ved brug af en vibrator er med til at øge sexlysten.

LÆS OGSÅ: Dette får mænd til at tænke på sex

Derudover kan en vibrator også være med til at ophidse kvinder, der har mindre følsomhed i kønsdelene og dermed medføre orgasme. Flere studier viser, at følsomheden omkring kvinders kønsdele mindskes med alderen, og derfor kan en vibrator især gøre underværker for ældre kvinder.

Ved mænd der lider af impotens eller for tidlig og sen sædafgang kan en særlig vibrator ligeledes være fordelagtig.

Ifølge forskerne kan vibrerende stimulering være en god måde behandlingsmåde for både mænd og kvinder, der ønsker et bedre sexliv.

Hvis du kunne tænker dig at prøve en vibrator, kan du købe en på ORION Erotik Shop her. 

Hvad tænker du om brug af sexlegetøj?

Ekstra Bladet 
 
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat