Dette løfte kvitteres med nøgenbilleder

Dette løfte kvitteres med nøgenbilleder

image title: 
Foto: Dmitry Evteev/123rf.com
Hvis man sender et billede fra valgboksen, hvor man beviser, at man ikke stemmer på Donald Trump, så lover en gruppe amerikanske kvinder, at de kvitterer med nøgenbilleder.
 
Det eneste, det kræver er, at man tager et billede fra et amerikansk valgsted og uploader det i gruppen ’Tramps against Trump’ (tøjter imod Trump, red.) på det sociale medie Instagram.
 
”Vi bruger nøgne mennesker på internettet for at gøre en forskel og få folk engageret i noget,” siger kvinden bag initiativet, der er sexarbejder og går under navnet Jessica Rabbit, ifølge Metroxpress til mediet Motherboard.

LÆS OGSÅ: Går denne reklame over stregen?
 
Pigerne, der kvitterer med de mange nøgenbilleder, er ligesom ’Jessica Rabbit’ prostituerede. De har ladet sig inspirere af en lignende gruppe fra Canada, der hed Sluts Against Harper, som stillede op til at blive statsminister i Canada. Om det var gruppens skyld, at Stephen Harper ikke vandt valget, vides ikke. Men sejren løb i hvert fald til Justin Trudeau.
 
Nu har ”Tramps against Trump” altså fulgt det canadiske eksempel i kampen mod Trump, som flere gange har givet udtryk for at være imod fri abort, og som af flere beskyldes for at være kvindefjendsk.
 
Ville et nøgenbillede kunne have en indflydelse på, hvem du stemte på?
 
Metroxpress
 
Tags: