DF’er hepper på Trump

DF’er hepper på Trump

image title: 
Foto: actionsports/123rf.com
Han har sået tvivl om fuld amerikansk opbakning til Nato. Er kommet med opsigtsvækkende udtalelser om Rusland, og har offentligt skændtes med forældrene til en muslimsk soldat, der faldt for USA i krig i Irak.

Medierne kan altid finde noget nyt at skrive om den republikanske præsidentkandidat Donald Trump, og den seneste mediedækning af ham, har sågar fået fremtrædende partifæller til at tage afstand fra ham.

Men en, der ikke tager afstand, er Dansk Folkepartis EU-ordfører, Kenneth Kristensen Berth, der fortsat hepper på, at Trump bliver USA’s næste præsident:”Jeg vakler ikke”, udtaler han til Politiken.

Han er indtil videre det eneste danske folketingsmedlem, der offentligt har fortalt, at han håber på Trump i Det Hvide Hus. Egentlig havde Kenneth Kristensen Berth besluttet sig for, at han ikke ville kommentere Trump mere, men efter lidt overtalelse fra Politikens side, gik han med til at fortælle, at han fortsat bakker op om præsidentkandidaten.

LÆS OGSÅ: Søren Krarup: DF bør vælte regeringen

Dog understreger han, at opbakningen handler mere om den politik, Trump repræsenterer, end det handler om Donald Trump som person.

”Så kan man selvfølgelig altid diskutere, om det havde været bedre at have haft en anden person til at kanalisere de synspunkter, men det var der ikke i valgkampen i det republikanske parti. Og det vil sige, at synspunkter, som han nu kanaliserer, det er de synspunkter, som jeg kan bakke op om,” forklarer han til Politiken.

Håber du, at Donald Trump bliver Amerikas næste præsident?

Politiken