DF erkender løftebrud

DF erkender løftebrud

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Ikke mange dage er der gået, siden Dansk Folkeparti ved Folketingsvalget blev Danmarks næststørste parti, før de allerede må skuffe deres store vælgerskare.

Partiformand Kristian Thulesen Dahl indrømmer nemlig over for Jyllands-Posten, at han godt ved, der ”ikke er råd til det hele de næste fem år”. Den udmelding kommer efter offentliggørelsen af partiets bud på en økonomisk 2020-plan, hvor der er afsat 63,9 milliarder kroner.

”Det er en åbenhjertig fortælling til danskerne om, hvordan man kan forbedre velfærdssamfundet. Og hvordan man kan finde penge til det frem til 2020,” sagde Kristian Thulesen Dahl til DR i forbindelse med offentliggørelsen af planen.

LÆS OGSÅ: V: DF’s forslag er chikane

Partiformanden er dog ikke så bekymret over de manglende finanser, da han mener, det er vigtigst, at danskerne får indtrykket af, at Dansk Folkeparti forsøger at bevæge Danmark i retning af valgløfterne. Derpå håber han naturligvis på genvalg ved næste Folketingsvalg, så løfterne for alvor kan blive indfriet.

Ikke overraskende er man på venstrefløjen meget lidt imponerede af Kristian Thulesen Dahls udmelding, og ifølge Jyllands-Posten kalder Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen løfterne for ”rent fusk”.

Hvad mener du om Kristian Thulesen Dahls indrømmelse? Tror du, at DF er det eneste parti, der får svært ved at holde alle valgløfterne?

Avisen.dk