DF-formand: Udlændingepolitik er et bluffnummer

DF-formand: Udlændingepolitik er et bluffnummer

Sponsoreret indhold

Dansk Folkeparti har været den helt store stemmesluger i meningsmålerne siden seneste Folketingsvalg, hvor vælgertilslutningen kun er gået frem. En ny Epinion-måling for DR Nyheder viser dog, at partiet har mistet en smule opbakning den seneste måned, således at 18,7 % procent af befolkningen ville sætte deres kryds ved partiet, hvis der var Folketingsvalg i dag.
 
Det resultat bekymrer dog ikke partiformand Kristian Thulesen Dahl:
 
”En meningsmåling som denne ville jeg være kisteglad for at kunne lave om til et valgresultat. For uanset at Dansk Folkeparti i den sidste måling lå højere end i denne, ligger vi så meget over vores seneste valgresultat,” siger han til DR.
 
LÆS OGSÅ: Løkke: Regeringen fører danskerne bag lyset
 
Epinion-målingen viser desuden også, at rød blok efter mange måneders stilstand er begyndt at hente ind på blå bloks forspring, hvilket ikke mindst skyldes Socialdemokraternes øgede stemmeandel. Kristian Thulesen Dahl mener dog, at fremgangen er baseret på en billig baggrund:
 
”Socialdemokraterne kører en hård kampagne for tiden, hvor de prøver at give danskerne det indtryk, at de fører en stram udlændingepolitik. For os er det et bluffnummer. Og når det går op for danskerne, tror jeg også, at der er nogen der bliver triste og ærgerlige.”
 
Kristian Thulesen Dahl understreger desuden, at det er op til Dansk Folkeparti at vise deres dygtighed ved at overbevise danskerne om, at Socialdemokraternes stramme udlændingepolitik er et bluffnummer.
 
Hvordan tolker du Dansk Folkepartis tilbagegang? Har Socialdemokraterne gang i et bluffnummer?
 

DR.dk