Din e-cigaret kan koste dig 10 års fængsel

Din e-cigaret kan koste dig 10 års fængsel

image title: 
scyther5/123rf.com
E-cigaretter er blevet populære blandt mange tidligere rygere, fordi de efter sigende skulle være sundere og mindre skadelige.

Men den opfattelse har de thailandske myndigheder ikke. De anser e-cigaretter som farlige med begrundelsen, at mange er fremstillet af dårlig kvalitet og samtidig kan være en fristelse for unge thailændere.

Derfor har myndighederne siden 2014 valgt at forbyde dem i Thailand.

Forbuddet er noget, man som turist skal være opmærksom på, for hvis man bryder det, bliver der ikke set let på lovovertrædelsen. Det kan nemlig medfører bøder og op til ti års fængsel.

LÆS OGSÅ: Husker du? Her måtte du ryge før i tiden

Britiske James oplevede det på egen krop, da han under en ferie blev stoppet af det thailandske politi, det skriver Dagens.dk.

James er nevø til britiske Pat Waterton, og hun har efterfølgende beskrevet episoden overfor Daily Mail det skriver Dagens.dk.

”Jeg fik en besked om, at James (nevøen, red.) var blevet anholdt i Thailand på grund af en e-cigaret. Han havde dog mulighed for at betale politimanden en bøde på cirka 1000 kroner, da politimanden fortalte ham, at han kunne risikere fængsel i 10 år, siger hun til Daily Mail.” 

Hvad tænker du om forbuddet? 

Dagens.dk 
 
Tags: 
Nøgleord: