Dirchs datter: Far lod sig udnytte

Dirchs datter: Far lod sig udnytte

image title: 
Foto: TV 2
I 1980 fik den folkekære skuespiller og entertainer, Dirch Passer, et ildebefindende under en forestilling i Glassalen i Tivoli. Et ildebefindende, der kostede ham livet. Dengang var hans eneste barn Josefine Passer en ung pige på 14 år.

Ifølge Josefine Passer skulle faren have været bedre til at sige nej til arbejde, når helbredet skrantede.

Hvis faderen stadig var i live, er Josefine Passer også meget bevidst om, hvad hun ville have sagt til ham.

”Jeg ville meget gerne have givet ham en skideballe. Netop fordi han lod sig udnytte. Jeg er selv af den overbevisning, at hvis jeg havde været voksen, da jeg var barn, havde jeg også kunnet holde ham fra at tage nogle af de drastiske fejlbeslutninger, som han tog i sit liv,” siger hun ifølge B.T. i et interview til TV2 Nord.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler afslører hemmeligheder i ny bog

TV 2 Nord står bag en ny miniserie, der stiller skarpt på Dirchs datter.

Kort før Dirch Passer faldt om på scenen, havde han været til kontrol på hospitalet. Her opfordrede lægerne ham til at lægge livsstilen om. Men da Dirch Passer ikke ville svigte sit elskede publikum, valgte han at fortsætte sit arbejde.

Josefine Passer fortæller i interviewet, hvordan dagen efter dødsfaldet blev dagen, hvor hun trådte ud af sin barndom og ind i voksenlivet. 14-årige Josefine Passer var helt alene, da hun fik overbragt nyheden om dødsfaldet. I chok over beskeden, kunne hun ikke andet, end at skrige smerten ud.

Hvad husker du bedst Dirch Passer for?

BT
 
Tags: