Disneyland med våben

Disneyland med våben

image title: 
Foto: Igor Dolgov/123rf.com
Granatkastere, håndvåben og candyfloss er måske ikke lige en blanding, der virker logisk i alles hoveder. Men en ny forlystelsespark i Rusland gør det netop muligt for folk at kombinere krig med familiehygge.
 
”Patriot Park” er navnet på den nye familiepark, der åbnede i tirsdags i den russiske by Kubinka, som ligger cirka en times kørsel fra Moskva.
 
LÆS OGSÅ: 77-årige Else dræbt og voldtaget af 15-årig
 
I forlystelsesparken kan man blandt andet prøve kampvogne, skyde med håndvåben og dyrke forskellige former for ekstremsport.
 
Ifølge The Guardian vil parken fokusere specielt på børn, og de beskriver, hvordan børn forsøgte sig med træningsudstyr til mindre raketkastesystemer.
 
Det var den russiske præsident Putin, der stod for åbningen, og selvom parken først spås at være færdig i 2017, er gæsterne begejstrede for den nye park:
 
”Jeg mener, at parken er en gave til den russiske befolkning. Nu kan den opleves for fuld krat[CC2]  fra de russiske styrker. Når man er her, får man en indre selvtilfredshed, og man bliver overbevist om, at vi kan forsvare vores territorium,” sagde den ortodokse præst, Sergej Privalov, på åbningsdagen.
 
Hvad mener du om parken? Synes du, den sender et forkert budskab?
 
Jyllandsposten
Tags: