Disse 7 ting skal du ikke gøre på første date

Disse 7 ting skal du ikke gøre på første date

image title: 
Foto: ninann/123rf.com
Det er i takt med den øgede digitalisering blevet mere og mere moderne at finde sin udkårne på diverse datingsites. Helt præcist er det hver tredje, der finder en kæreste ved hjælp af et datingsite.

Men når man så har fundet den rigtige person, kan det godt være svært at finde ud af, hvordan man skal opføre sig ved det første møde. Vi giver dig syv ting, som du skal undgå på den første date.

1. Kom ikke for sent.
Det vigtigste råd af alle: Kom ikke for sent! Det første indtryk varer tit ved.

2. Undgå at tale for meget om dig selv.
Tal ikke om dig selv en hel aften - der er ikke noget værre end personer, som elsker kun at tale om sig selv.

3. Overdriv ikke de personlige spørgsmål. 
Ligesom dig, så har din date formentlig ikke lyst til at "afsløre" for meget om sig selv endnu, så lad være med at spørge for meget ind til dybe personlige spørgsmål.

4. Vær’ dig selv!
Der er ingen grund til, at du forsøger at være en anden end den, du i virkeligheden er.

5. Begynd ikke at planlægge jeres fremtid.
Der er ingen grund til at presse den mulige kandidat ved at planlægge planer om jeres mulige fremtid, så hold samtalen afslappet og nyd aftenen.

6. Drik moderat
Det kan være rart nok med et glas vin eller to - det løsner også stemningen lidt. Undgå dog at drikke dig så fuld, at du render på toilettet konstant eller begynder at tale utydeligt.

7. Undgå at overskride grænser
Hvis du forsøger dig på, at lokke daten med hjem for at kigge på din møntsamling, så husk at respektere svaret – det er utiltrækkende, hvis du forsøger igen og igen første aften.

Hvilke ting undgår du at gøre på første date?
Tags: 
Nøgleord: