Disse amerikanske tøjproducenter klarer sig bedst i test

Disse amerikanske tøjproducenter klarer sig bedst i test

Selvom der findes rigtig mange dygtige danske producenter af tøj og sko, så er det en kendsgerning, at meget af det tøj vi går i stammer fra amerikanske producenter. Interessen for at købe amerikansk modetøj er især stor blandt mandlige trendsættere. Er du som mand på udkig efter lidt nyt til garderoben, så er du landet på den rette side, da vi her vil præsentere dig for en række tøjproducenter, som alle klarer sig godt i test.

Brooks Brothers 

Brooks Brothers er et af de mærker, som man bare ikke kan undgå at tale om, når emnet falder på moderigtigt tøj til mænd. Den over 200 år gamle tøjproducent står nemlig bag noget af det mest moderigtige, elegante og eksklusive tøj på markedet. Deres aktuelle udvalg spænder meget bredt – lige fra chinos og skjorter til bælter og slips.
 
Ønsker du at fremhæve din maskuline og seriøse side, så bør du udforske udvalget af tøj og tilbehør fra Brooks Brothers. Man går aldrig helt galt i byen med skjorte og slips – heller ikke i 2019. Det fede ved et sådant outfit er, at det fungerer til både hverdag og fest.

Ralph Lauren 

Ralph Lauren fortjener helt bestemt også nogle rosende ord med på vejen. Her har vi nemlig at gøre med en producent, som har taget den danske modebranche med storm. Deres tøj er ikke kun et hit blandt mænd og unge fyre, men også blandt kvinder og børn i en bred aldersgruppe. Ralph Lauren startede som et slipsemærke, men har i dag udviklet sig til en international succes.
 
Du har her mulighed for at stifte bekendtskab med en virksomhed, som ikke blot sælger tøj, men snarere en livsstil. Med Ralph Lauren er du sikret kvalitet for alle pengene. Tøv derfor ikke med at købe en skjorte, et par shorts eller en t-shirt fra deres seneste kollektion.

GANT 

GANT er – ikke så overraskende – at finde på listen over de mest populære amerikanske tøjproducenter herhjemme. Denne producent formår gang på gang at levere tøj og sko i en kvalitet og til en pris, hvor alle kan være med. Deres tøj er især populært blandt midaldrende og ældre mænd, selvom tøjet også sagtens kan bæres af unge mænd.
 
GANT er mest kendt for deres enkle designs, høje kvalitet og gode komfort. Du er her sikret en god handel, hvad enten du mangler tøj til hverdag eller fest.  

New Balance 

New Balance er her, der og alle vegne. I dag kan man dårligt nok gå en tur på strøget uden at få øje på et par sko eller en sweatshirt fra amerikanske New Balance. Det er blot med til at understrege, at der er tale om et populært brand, som efter alt at dømme er kommet for at blive.
 
New Balance er hovedsageligt henvendt til dig, som sætter pris på trendy og sporty tøj og sko. Foruden det sporty look er det værd at nævne den høje kvalitet og den uovertrufne komfort. New Balance svigter aldrig.
Tags: