Disse gadgets kan du ikke undvære til sommerens musikfestivaler

Disse gadgets kan du ikke undvære til sommerens musikfestivaler

Vi begynder så småt at nærme os den tid på året, hvor vi skal til at tørre støvet af vores gamle bøllehat og sjove solbriller, og det er der mange, der glæder sig til. Vi nærmer os nemlig sommeren, og her kan vi ikke undgå at stifte bekendtskab med de famøse musikfestivaler, der så småt har afsløret, hvilke artister der i år kommer til at give den gas på de forskellige scener landet rundt. Uanset om du skal til en festival, der varer 3 eller 5 dage, så er det vigtigt at være velforberedt! Vi giver dig derfor i denne artikel inspiration til 4 smarte gadgets, som du bestemt ikke kan undvære, hvis du skal deltage i et eller flere af sommerens festivaler.

Undgå strømproblemet med en god powerbank

Opladning af din smartphone er et must til enhver musikfestival, der varer flere dage, og derfor kan du ikke undvære en powerbank, når du skal på festival. Det kan endda være en god idé, at du sørger for at have en back up med, så du er sikret hurtig strøm, hvis uheldet skulle være ude, og din ene powerbank går i stykker.

Har din camp fået styr på sin ølbong?

De fleste vennegrupper samles efterhånden i forskellige camps, når de deltager i en musikfestival. Det skaber et vis sammenhold, og man kan desuden være fælles om nogle af de praktiske ting, der skal handles, inden festivalen starter. Noget som er blevet vældig populært blandt mange camps, er den velkendte ølbong, der tit går på runde i løbet af dagene. Denne gadget er ikke så praktisk anlagt, som den første vi har præsenteret, men kan i stedet bidrage til et godt grin under musikfestivalen, når I venter på at skulle se den næste kunstner optræde.

Få fat i førertrøjen

Hvis I har planer om at skabe et stærkt sammenhold i jeres camps, så kan I desuden overveje, om I skal have en førertrøje, der går på runde. Den der ender med at få førertrøjen, skal naturligvis huske at tage den med til næste år, så den kan blive en del af de minder, som I i fællesskab får skabt.

Køletaske til de vigtigste drikkevarer

Selvom vi ikke altid kan regne med den danske sommer, så er det altid godt at være på den sikre side. Hvis varmen skulle blive en smule for meget, er det en god idé, at I på forhånd har fået fingrene i en køletaske til de vigtigste drikkevarer. Her kan det være særligt relevant at have noget koldt vand klar.
 
 
Vi håber, at de ovenstående gadgets har givet en smule inspiration til, hvad I måske går og mangler, inden i skal på festival. 
Tags: