Disse sandheder må du aldrig fortælle ham

Disse sandheder må du aldrig fortælle ham

image title: 
Kaspars Grinvalds/123rf.com
Vi har alle fejl, og selvom du elsker din partner, kan du helt sikkert godt finde et par små fejl hist og her.  

Du syntes måske selv at det er små ubetydelige fejl, men han kan tage det meget alvorligt, og derfor er der en række sandheder, som du ifølge Se og Hør aldrig bør fortæller din partner.

Hvis du partners ædlere del er en smule mindre end gennemsnittet, bør du holde dette for dig selv. For det vil ødelægge hans selvtillid.

Når det kommer til jeres sexliv er der flere ting, som du ikke bør afslører for din partner. Hvis du eksempelvis ikke syntes, at han er den bedste i sengen eller du under akten tænker på andre, så hold det for dig selv.

LÆS OGSÅ: A- eller B-menneske? Disse lever længst

Det kan også være, at du er skuffet over hans utrolige dårlige evne til at købe gaver, eller at han aldrig overrasker dig med noget særligt. Hvis du fortæller ham det, vil han blot blive skuffet – husk at han gør sit bedste.

Hvis hans familie og venner ikke lige er din kop te, kan du fristes til at dele dette med din partner. Men det skal du lade være med – det vil igen bare såre ham og skabe en distance mellem jer.

Din partner har sikkert også en stor passion for enten fodbold, biler eller golf, og selvom du syntes det er utrolig kedeligt og usexet, så hold det for dig selv, for det er også et udtryk for, hvem han er.

En sidste ting som du heller aldrig skal afslører er, hvor mange andre mænd du rent faktisk har været i seng med.

Hvilke ting ville du aldrig fortælle din partner?

Se og Hør 
Tags: 
Nøgleord: