Disse ting forsvinder inden for de næste 20 år

Disse ting forsvinder inden for de næste 20 år

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
I takt med den teknologiske udvikling vil flere og flere ting blive såkaldt ”outdated” og derfor forsvinde helt.
Nedenfor er 7 ting, som formodentlig vil forsvinde i løbet af de næste 20 år:

VHS-bånd:
VHS-bånd og fax-maskiner er allerede ved at blive udskiftet af nyere og bedre teknologier, så de vil nok ikke eksistere om 20 år.

USB-stik:
Mange it-firmaer er ved at stoppe produceringen af USB-stik, da mange opbevarer deres filer i den såkaldte ”sky”- dvs. iCloud og Microsoft OneDrive.

Fysiske penge:
Fysiske penge som; mønter, pengesedler, checks og selv kreditkort, er så småt ved at blive fortid, da de formodentligt vil holde op med at eksistere inden for de næste 50 år. I stedet vil transaktionerne ske via stemmegenkendelse og fingeraftryk.

Briller:
Man troede umiddelbart, at kontaktlinser ville udkonkurrere brillen, men det tyder på, at laserbehandling vil blive en billigere og mere effektiv måde at behandle dårligt syn på.

LÆS OGSÅ: Har du delt dette populære opslag? Alt er stort set vrøvl

Biler:
Det kommer nok ikke bag på nogen, men i takt med den teknologiske udviklingen synes det, at elbiler både er bedre og billigere end den forurenende model.’

Kabel-TV:
De fleste af os har efterhånden et abonnement til enten; Netflix, HBO Nordic eller andre lignende ’on demand’-services. Derfor regner man med, at Kabel-TV er på vej ud.

Vores job:
Det er efterhånden ved at være et ofte omtalt emne, om hvorvidt robotter skal overtage nogle af vores job. Det er især manuelt arbejde, som robotter mere effektivt kan håndtere. I fremtiden vil robotter endda kunne udføre komplicerede operationer.

Hvilke andre ting tror du vil forsvinde?

Espresso 
Tags: