Disse ting skal du lave i efterårsferien

Disse ting skal du lave i efterårsferien

image title: 
Foto: Dmitriy Shironosov/123rf.com
1: Familiespil
Det er let at glemme, hvor sjovt det egentlig kan være at spille et brætspil, hvor hele familien kan være med, og efterårsvejret er perfekt til indendørsaktiviteter som dette.

2: Græskarudskæring
Egentlig er Halloween en amerikansk tradition, som langsomt har indtaget Danmark. Selvom du måske ikke selv fejrer Halloween er en oplagt efterårsaktivitet at skære græskar ud til sjove ansigter. Få eventuelt inspiration her: http://www.diynetwork.com/how-to/make-and-decorate/decorating/22-traditional-pumpkin-carving-ideas-pictures

3: Besøg Den gamle by i Aarhus
Der er masser af efterårsaktiviteter på programmet i Den gamle by i Aarhus. Børn har blandt andet mulighed for at lave hjemmelavede bolsjer eller rejse tilbage i tiden og opleve, hvordan det var at være barn i 1864 eller 1927.
Se mere på deres hjemmeside her:
http://www.dengamleby.dk/efteraarsferie/

LÆS OGSÅ:

4: Mød en dyrepasser
I Københavns Zoologiske Have er der i efterårsferien fokus på dyrepassernes arbejde. Det bliver derfor muligt at møde dem og snakke om deres hverdag med dyrene. I den forbindelse har du også mulighed for at komme med ind i nogle af de større dyreanlæg.
Læs om programmet her: http://www.zoo.dk/efteraarsferie-i-zoo/

5: Halloween i Odense Zoo
I Odense Zoo har man fundet den uhyggelige stemning frem, og har lavet en særlig ZombieZOO med dyrekirkegård og et hjemsøgt zombiehus.

Du kan læse mere om det uhyggelige arrangement her: http://zombiezoo.dk/?gclid=CKGEstvB188CFcLFcgodoHMG6A

Hvad skal du i efterårsferien?
Tags: 
Nøgleord: