DMI revurderer: 20 grader i marts

DMI revurderer: 20 grader i marts

image title: 
Foto: rangizzz/123rf.com
I starten af ugen skrev vi her på SOL, at DMI allerede i midten af april forventede temperaturer op mod 20 grader, men nu ser det endnu bedre ud for de solhungrende danskere.
 
Denne uges fine forårsvejr følges op med lige så flot vejr i den kommende uge, og op til weekenden kan vi endda allerede nå de berømte 20 grader.
 
”Vi skal lige have lidt regn torsdag og en varmfront ind over, men så skulle den være der. Der kommer lun luft fra kontinentet. Vi forventer lige nu, at termometret kommer op og rammer 20 grader på fredag. Og det bliver også med flot solskin,” siger vagtchef ved DMI Thyge Rasmussen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Sommeren er på vej: 20 grader i april

I samme ombæring fortæller Thyge Rasmussen, at nattefrosten så småt er ved at være et overstået kapitel, men at vi indtil fredag ikke helt kan undgå en del skyer.
 
”Der er en situation nu, hvor vi efterhånden får en strømning af luft fra vestlig og sydvestlig retning op over landet. Men der er dog det problem, at der i sådan en strømning er en del fugtig luft. Og fugtig luft kan give en del skyer,” siger Thyge Rasmussen.
 
Hele den kommende uge skulle det blive tocifrede temperaturer i dagtimerne, mens det kun skulle regne torsdag, inden det altså bliver 20 grader fredag.
 
Hvad skal du bruge fredagen på, hvis prognosen holder?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: